به پایگاه اطلاع رسانی شیشه ایران، Iran-glass خوش آمدید، شیشه ایران به عنوان جامعترین سامانه آنلاین تولیدکنندگان و صادرکنندگان شیشه های دکوراتیو در کشور اوقات خوشی را برای شما عزیزان آرزومند است
  • شیشه دکوراتیو

    طراحی و ساخت شیشه های رنگی دکوراتیو در ابعاد و رنگهای مختلف

  • فیوز گلاس

    تولید و عرضه فیوز گلاس طبق طرح درخواستی

  • شیشه دکوراتیو درب

    برگزاری کلاسهای آموزشی و اهدای مدرک هنرجویی شیشه ایران

  • شیشه تزئینی

    محیطی امن و کاملا تخصصی جهت ارائه کارهای هنری و دکوراتیو شیشه

  • شیشه رنگی

    اهدای نمایندگی انحصاری محدود به استانها

  • شیشه دکوراتیو دیوار

    پنل کاربری اختصاصی هنرمندان جهت معرفی محصولات آنها

تاریخ مختصر شیشه و فیوز گلس
0301/ /
شناسه خبر : ۲۰۴۳
تعداد بازدید : ۴۷۶
iran-glass:
نقش شیشه در معماری امروز نقش شیشه در معماری امروز بسیار چشمگیر و غیر قابل انکار میباشد . این متریال با وارد شدن در هنر صنعت گونه معماری تغییرات شگرف را در این عرصه ایجاد کرده است .
تاریخ مختصر شیشه و فیوز گلس

تاریخ مختصر شیشه

تاریخچه تولید و کاربرد شیشه به حدود بیش از ۴ هزار سال پیش بر میگردد که در آن زمان از شیشه فقط به منظور ساخت ظروف استفاده می شده ولی تقریبا ۲ هزار سال پس از کشف آن بود که تولید شیشه های ظریف کاربرد آن در پنجره ها را میسر کرد که در قطعات مستطیلی با ابعاد ۴۰۰ *۳۰۰ میلیمتر در صفحات مدور تولید می شد . به هر حال همراه با پیشرفت تکنولوژی روش هایی برای تولید شیشه های ساختمانی ابداع شد . تا امروز که گسترده ترین آنها تولید شیشه به روش شناوریمیباشد . در این روش برای دستیابی به سطح کاملا صاف و عاری از موج شیشه را روی قلع مذاب شناور میسازند .

اما امروزه استفاده از شیشه در معماری باعث شکوفایی این هنر کهن و همچنین پویایی روز افزون این هنر گشته است .در این گفتگو به برسی کاربرد هنر صنعت فیوز گلاس که یکی از روشهای مدررن در تولید شیشه های دکوراتیو است می پردازیم .

فیوزگلاس چیست ؟


فیوز گلاس که معادل فارسی آن همجوشی شیشه است عبارت است از برش شیشه های جام در رنگ و طرح های مختلف و جوش دادن این شیشه ها در کوره .که البته گاهی این شیشه های برش داده شده می بایست با اکسیدهای فلزی ( رنگ و لعاب شیشه ) رنگ آمیزی شوند . در این هنر صنعت مدرن صنعتگر هنرمند می بایست هم با اصول هنری و زیبایی شناختی آشنایی کامل داشته باشد و هم ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی شیشه را بخوبی بداند .

با تو جه به اینکه این رشته در ایران بسیار جوان است هنرمند از نظر ابزار و مواد ادلیه با محدودیتهایی روبروست .اما این موضوع چیزی نیست که بتواند سدی در برابر ما ایجاد کند .ذکر این نکته بجاست که این هنر ریشه ای اروپایی داشته و هم اکنون کشورهای صاحب این تکنیک را میتوان آمریکا . کانادا . ایتالیا . اسپانیا . یونان و بتازگی ترکیه و چین دانست . در این کشورها و بویژه امریکا شرکتهای بزرگی به تولید مواد اولیه و ابزار مورد نیاز هنرمندان این رشته میپردازند . و شرکتهای کوچکتر و حتی هنرمندان خانگی با بهره گیری از این مواد به خلق آثار هنری میپردازند .

این رشته هنری از حدود یک دهه پیش در ایران آغاز شده و رشد کندی در گسترش و جذب هنرمندان داشته به همین دلیل است که شاید خیلی کم معمارانی باشند که با کاربردهای ارزشمند این هنر صنعت در دکوراسیون داخلیآشنایی داشته باشند .

پایان خبر
نویسنده :  مدیر اصلی
ورود به سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تبلیغات
شرکت نقش آرا
شرکت نقش آرا
Join
Join
سفال نقش برجسته
سفال نقش برجسته
آمار بازدید کنندگان
بازدید تاکنون: 4361601
کل افراد حاضر در سایت: 3
اعضا: 0
میهمان: 3

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت نقش آرا می باشد